Referenties

Trots op onze samenwerkingen.

Bij Vermijs Kartonnage hebben we een team mensen met passie voor het vak, die in elke stap van het productieproces meedenken met onze klanten. Daarnaast denken onze klanten met ons mee middels jaarlijkse audits. We zijn trots op deze manier van samenwerken en de verpakkingen die wij opleveren. Graag laten we onze klanten hier meer over vertellen.

Tevreden klanten

Op zoek naar een partij die naast grote hoeveelheden, ook kleinere hoeveelheden kan leveren, kwamen wij bij Vermijs Kartonnage terecht; een bedrijf dat service, kwaliteit en het streven naar perfectie hoog in het vaandel heeft staan. Dit sluit perfect aan op ons bedrijf en onze wensen. Onze ervaringen met Vermijs Kartonnage zijn dan ook zeer positief. De kwaliteit voldoet altijd aan de specificaties, de bestelde aantallen worden geleverd, de levertijd is snel en mocht in geval van nood een snellere levering gewenst zijn, dan zetten ze alles in het werk om daar aan te voldoen. Een service die goud waard is! Wij kunnen niet anders concluderen dan dat Vermijs Kartonnage een perfecte leverancier is waar je volledig op kunt bouwen. Wij hopen dan ook nog lang zaken met hen te kunnen blijven doen.

Hans Schriel (DGA), Bio-Cure BV

Sinds 2 jaar is Vermijs Kartonnage één van onze vaste drukkers waar wij graag mee samenwerken. Veel van onze nieuwe projecten laten wij door hen uitvoeren. De communicatie verloopt goed en snel en er wordt altijd meegedacht zodat het beste resultaat uit een verpakking kan worden gehaald. Of het nu gaat om de materiaalsoort of de manier van sluiten van de verpakking, aan de kleinste details wordt gedacht.

Femke van den Broek, Graphic Designer, American Dental Trading

Een erg snelle, fijne en soepele ervaring gehad met Vermijs Kartonnage. Het contact met het personeel is erg duidelijk en het resultaat van het product is prachtig.

Mark Voets, eigenaar South Cord Kings

Via een aanbeveling van een relatie van mij zijn wij in contact gekomen met Vermijs Kartonnage.
Als leverancier van o.a. zonnebranddoekjes waren wij op zoek naar een betrouwbare partner voor het produceren van 4-stuks doosje en een verkoopdisplay. Bij het eerste gesprek werd er goed met ons meegedacht en kwamen de leukste en beste voorstellen op tafel. Omdat er zo klantgericht wordt meegedacht hebben wij ook niet lang hoeven nadenken om met Vermijs Kartonnage in zee te gaan. Na ons akkoord verliep het vervolgtraject ook zoals je verwacht van een betrouwbare leverancier.
Korte lijnen en goede en snelle communicatie betreffende deze 2 opdrachten. Wij gaven onze wensen door aan ons reclamebureau en zorgde voor alle drukproeven. Vervolgens had de DTP afdeling van Vermijs Kartonnage contact met ons reclamebureau, zodat wij er niet tussen hoefde te zitten. Na akkoord drukproef hadden wij binnen 3 weken onze doosjes als displays binnen, precies zoals afgesproken en in een fantastische kwaliteit. Bij onze relaties raden wij Vermijs Kartonnage al aan, maar wij kunnen iedereen van harte aanbevelen om eens met Vermijs Kartonnage in gesprek te gaan.

Arjan Blom, Novadens

Het opbouwen van een premium brand kun je niet alleen, zoveel werd al snel duidelijk toen wij als PrevDent International startte met de ontwikkeling van onze Excellent Oral Care lijn in tand- en mondverzorgingsproducten. Keuzes moesten gemaakt worden in type verpakking, afwerking en kleurgebruik, waarbij uniformiteit een belangrijk item was in deze fase. Vermijs Kartonnage heeft ons tijdens dit traject continu geïnformeerd over de mogelijkheden om daarbij samen met ons te werken naar een mooi eindresultaat. Wij als PrevDent zijn trots op wat we bereikt hebben en danken Vermijs Kartonnage voor haar advies en expertise. Op deze manier is onze droom, realiteit geworden.

Stefan van Nifterick, COO PrevDent International B.V.

De samenwerking met Vermijs kartonnage heb ervaar ik als zeer prettig. Wat ik met name prettig vind is dat men denk in oplossingen, niet in problemen. Verder is de kwaliteit heel goed en probeert Vermijs kartonnage deze altijd te verbeteren is samenspraak met ons.

Henri Veltkamp, Purchaser Impossible B.V.